Κριτικές Cyto Forte

 • Xeyale
  4 ετών που πάσχουν από μια μορφή χρόνιας κυστίτιδας. Κατά την τελευταία έξαρση αδελφή συνιστάται ναρκωτικών Cyto Forte – την επόμενη ημέρα μετά τη λήψη του πόνου και κράμπες σταματήσει!
 • Zeynep
  Μετά την έκθεση, για πρώτη φορά αντιμέτωπος με την κύστη, πόνος peak χτύπησε την παρασκευή το βράδυ – η κλινική ήταν ήδη κλειστό. Το Διαδίκτυο έχει βρεθεί κριτικές για τις κάψουλες cyto forteπαρήγγειλα το σάββατο και μέχρι το βράδυ είχα ξεχάσει τον πόνο. Προτείνουμε!
 • Ιωάννα
  Cyto Forte – όμορφη φυτικό ανάλογο του τα αντιβιοτικά για τη θεραπεία της κυστίτιδας, χωρίς παρενέργειες! Σχεδόν ένα χρόνο δεν μπορώ να θυμηθώ για λοίμωξη του ουροποιητικού συστήματος!
 • Elvira
  Για πολλά χρόνια υπέφερε από χρόνια κυστίτιδα, ενώ ο νέος θεραπευτής δεν συνιστάται κάψουλες Cyto Forte. Την κοπή της πορεία, το αποτέλεσμα εμφανίστηκε ήδη το βράδυ της πρώτης ημέρας της εισόδου, το εξάρσεις δεν θυμάμαι το μισό από ένα χρόνο. Προτείνω!
 • Δήμητρα
  Την εβδομάδα που πάσχουν από τον πόνο και το κάψιμο σε περίπτωση υποτροπιάζουσας κυστίτιδας, τα συνήθη αντιβιοτικά δεν βοηθούν. Ο φαρμακοποιός ενημέρωσε το φάρμακο cyto forte φυτικά, τολμήστε να δοκιμάσετε και δεν έχω μετανιώσει. Την επόμενη μέρα είχα ξεχάσει τον πόνο!
Κριτικές Cyto Forte
4.9
17