Χάπια κυστίτιδα

Χάπια κυστίτιδα είναι ένας αριθμός φαρμάκων που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της φλεγμονής της ουροδόχου κύστης. Ας εξετάσουμε τις ενδείξεις για τη χρήση ναρκωτικών από κυστίτιδα, η πιο δημοφιλής και αποτελεσματική δισκία, και ειδικά την υποδοχή τους.

ιατρική

Κυστίτιδα είναι μια φλεγμονή του βλεννογόνου της ουροδόχου κύστης. Τα συμπτώματα της νόσου έχει μια αυξανόμενη χαρακτήρα, ως εκ τούτου, δεν είναι πάντα δυνατόν να γνωρίζουμε σχετικά με την παρουσία των κυστίτιδα στα πρώτα στάδια της ανάπτυξής του. Τα κοινά συμπτώματα εκδηλώνεται ως φαγούρα, τον πόνο και την αίσθηση καψίματος μετά την ούρηση, ακράτεια ούρων, πόνος στην υπερηβική περιοχή, χρώση των ούρων ή αίματος ή τη μείωση του ποσού των ούρων με επακόλουθη αυξανόμενη πόνους.

Πιο συχνά, κυστίτιδα λειτουργεί ως μια χρόνια ασθένεια. Πιο πολύ από όλα αυτή η ασθένεια επηρεάζει τις γυναίκες. Μην υποτιμάς την ασθένεια δεν είναι απαραίτητη, ώστε να αυτοθεραπείας. Αλλά ο χρόνος για να βοηθήσει να τον ουρολόγο είναι πάντα αρκετό χρόνο.

Πρέπει να καταλάβετε ότι η αυτο-θεραπεία της κυστίτιδας χάπια σπίτι, χωρίς διαβούλευση με τον ουρολόγο είναι ένα πολύ επικίνδυνο επάγγελμα. Από κυστίτιδα μπορεί να είναι μια ασθένεια ή να ακολουθήσετε ένα συγκρότημα με ένα σωρό άλλα γεννητικών αλλοιώσεων, λανθάνουσες λοιμώξεις και ακόμη και να είναι ένα σύμπτωμα των λίθων των νεφρών. Χωρίς την κατάλληλη θεραπεία, η χρόνια κυστίτιδα μπορεί να οδηγήσει σε καρκίνο της ουροδόχου κύστης. Όλα αυτά δείχνουν ότι η φλεγμονή της ουροδόχου κύστης ή κυστίτιδα είναι μια σοβαρή ασθένεια που απαιτεί την υποχρεωτική θεραπεία.

Κυστίτιδα θεραπεία με δισκία

Κυστίτιδα χάπια θεραπεία είναι η πιο κοινή και αποτελεσματική μέθοδος για την εξάλειψη αυτής της ασθένειας. Μετά την κλήση να τον ουρολόγο, τον έλεγχο και την επιτυχία στις εξετάσεις, ο γιατρός συνταγογραφεί ατομικό σχέδιο θεραπείας με την επιλογή των αποτελεσματικών φαρμάκων και tablets από την κύστη. Εξαιτίας αυτού, ο ασθενής προστατεύεται από το ενδεχόμενο εμφάνισης ανεπιθύμητων ενεργειών των φαρμάκων, και η απαιτούμενη δοσολογία φαρμάκων και τη διάρκεια της εισαγωγής τους. Χρησιμοποιώντας αυτή τη μέθοδο θεραπείας μπορεί να αποφύγει τις επιπλοκές και τη θεραπεία της κυστίτιδας φλεγμονή της ουροδόχου κύστης.

Αλλά η θεραπεία της κυστίτιδας χάπι μπορεί να μην είναι πάντα πρόληψη της υποτροπής της νόσου. Σύμφωνα με πρόσφατες ιατρικές έρευνες, παθήσεις του ουροποιητικού συστήματος και της ουροδόχου κύστης σχετίζονται με διαταραχές της κολπική μικροχλωρίδα και το έντερο. Αυτό υποδηλώνει ότι στην αντιμετώπιση της φλεγμονής της ουροδόχου κύστης, είναι αναγκαίο να ληφθούν όχι μόνο τα αντιβιοτικά, αλλά και προβιοτικά (φαρμακευτικά παρασκευάσματα που περιέχουν τους ωφέλιμους μικροοργανισμούς).

Ας δούμε μια ομάδα φαρμάκων που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της κυστίτιδας:

 1. Αντιβιοτικά:
  1. Πενικιλίνη ομάδα φαρμάκων που σκοτώνει τους μικροοργανισμούς βακτηριοκτόνο, λόγω αποκλεισμού της σύνθεσης των πρωτεϊνικών δομών των μικροβιακών κυττάρων.
   • Ημι-συνθετικά αντιβιοτικά;
   • Inhibitorsdisease αντιβιοτικά;
   • Ημισυνθετικό αντιβιοτικό συνδυασμένος τύπος
  2. Ομάδα zefalosporinovy αντιβιοτικό φάρμακα με azlactone αντιβακτηριακές ιδιότητες. Η αρχή λειτουργίας του είναι παρόμοια με την πενικιλίνη ομάδα αντιβιοτικών.
  3. Φθοριοκινολόνες – κύτταρα καταστρέφουν τα μικρόβια και να μπλοκάρει τα ένζυμα των βακτηρίων.
  4. Phosphonic οξύ παραγώγων με αντιβακτηριακές ιδιότητες.
 2. Νιτροφουρανίων καταστρέφουν διεργασίες οξείδωσης στα κύτταρα από επιβλαβείς μικροοργανισμούς. Διαθέτουν βακτηριοστατικές και βακτηριοκτόνες ιδιότητες.
 3. Αντι-ιικά φάρμακα που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία της ιογενούς κυστίτιδα. Τα στοιχεία αυτής της ομάδας:
 4. Να καταστείλει τον ιό φάρμακα.
  • Η ιντερφερόνη ναρκωτικά.
  • Αναστολείς της NP-πρωτεΐνη.
  • Αναστολείς των διαύλων ιόντων.
  • Οι αναστολείς νευραμινιδάσης.
 5. Η ιντερφερόνη επαγωγείς.
 6. Αντιμυκητιασικά που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία μυκητιασικών αιτιολογία της κυστίτιδας.
 7. Αντισπασμωδικό για να χαλαρώσετε λείων μυών και να μειώσει τον πόνο.
 8. Εκλεκτικοί αναστολείς της κυκλοοξυγενάσης.
 9. Μη-εκλεκτικούς αναστολείς της κυκλοοξυγενάσης.
 10. Ειδικοί αναστολείς της κυκλοοξυγενάσης.
 11. Μη στεροειδή αντι-φλεγμονώδη φάρμακα:

Στη θεραπεία της κυστίτιδας χάπια, ειδικά αντιβιοτικά ευρέος φάσματος, πρέπει να καταλάβετε ότι κάθε φάρμακο έχει αντενδείξεις και παρενέργειες. Έτσι, πριν από την έναρξη της θεραπείας είναι απαραίτητο να περάσει ένα τεστ ούρων για να προσδιοριστεί ο αιτιολογικός παράγοντας, την ευαισθησία και αντίσταση σε ορισμένα αντιβιοτικά. Μετά τη θεραπεία, ο ασθενής περνά επανειλημμένα το σύνολο των οι δοκιμές για την παρακολούθηση η θεραπεία της κυστίτιδας..

Φαρμακοδυναμικής

Φαρμακοδυναμικές ιδιότητες το χάπι κυστίτιδα σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε για την αποτελεσματικότητα του φαρμάκου, τη δραστική ουσία και πώς λειτουργούν. Έτσι, πάρτε ένα αντιμικροβιακό φάρμακο. Το φάρμακο καταστρέφει τα κύτταρα από επιβλαβείς μικροοργανισμούς, αναστέλλοντας τη διαπερατότητά τους και την πρωτεϊνική σύνθεση.

Χάπια κυστίτιδα έχουν μια βακτηριοκτόνο και βακτηριοστατική δράση. Το φάρμακο είναι δραστική έναντι gram-αρνητικών και gram-θετικών μικροοργανισμών όπως: Streptococcus spp., Enterobacter spp. Salmonella typhi, Staphylococcus spp., Salmonella paratyphi A Salmonella paratyphi B, Proteus, Escherichia coli, Shigella sonnei.

Φαρμακοκινητική

Η φαρμακοκινητική των δισκίων από κυστίτιδα αντιπροσωπεύει τις διαδικασίες απορρόφηση, κατανομή, μεταβολισμός και απέκκριση των φαρμάκων. Τα φάρμακα είναι αποτελεσματικά αντιβιοτικά που χρησιμοποιούνται στη θεραπεία των λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος και άλλων παθήσεων του ουροποιητικού συστήματος.

Μετά την κατάποση, το φάρμακο απορροφάται γρήγορα στο γαστρεντερικό σωλήνα. Η μέγιστη συγκέντρωση του αντιβιοτικού στο αίμα παρατηρείται σε 2-3 ώρες μετά την κατάποση. Ένα φάρμακο δεν δεσμεύεται να πρωτεΐνης του αίματος και δεν μεταβολίζεται. Εμφανίζεται, συνήθως από τα νεφρά (95% αμετάβλητο), με τη μορφή των ούρων και περίπου το 5% αποβάλλεται με τη χολή. Φαρμακοκινητική σε ηλικιωμένους ασθενείς και σε ασθενείς σε κίνδυνο, είναι σε θεραπευτικά επίπεδα.

Χάπια κυστίτιδα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Χάπια κυστίτιδα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης συνταγογραφηθεί κάθε πέμπτη γυναίκα. Αυτό δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς η φλεγμονή της ουροδόχου κύστης κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης είναι μια κοινή ασθένεια. Η νόσος εμφανίζεται λόγω της δράσης της ορμόνης προγεστερόνης, η οποία χαλαρώνει τους λείους μυς της μήτρας και της ουροδόχου κύστης. Ως αποτέλεσμα, ατελής κένωση, την στάση των ούρων και τα βακτήρια. Κυστίτιδα είναι υποχρεωτική η θεραπεία κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, όπως είναι επικίνδυνη τόσο για τη μητέρα και για το μωρό της.

Μετά τη δοκιμή, ο γιατρός συνταγογραφεί ένα ασφαλές και αποτελεσματικό φάρμακο που θα σας βοηθήσει να θεραπεύσει την ασθένεια και δεν θα έχει αρνητική επίδραση στην εγκυμοσύνη. Χάπια για να πάρει κυστίτιδα αντενδείκνυται κατά το πρώτο τρίμηνο της εγκυμοσύνης. Δεδομένου ότι σε αυτή την περίοδο το παιδί σχηματίζει όλες απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις έκτακτης ανάγκης όργανα και συστήματα. Και τα φάρμακα μπορεί να προκαλέσει ανωμαλίες. Γαλουχία θεραπεία της κυστίτιδας χάπια απαγορεύεται. Αυτό συμβαίνει επειδή σχεδόν όλα τα φάρμακα απεκκρίνονται στο μητρικό γάλα.

Από τα δισκία και τα φάρμακα για τη φαρμακευτική αγορά, υπάρχουν πολλά εργαλεία που μπορούν να ληφθούν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης. Εκτός από τα χάπια, πρέπει να εβδομάδων της θεραπείας με τη χρήση των φυτικών uroseptics. Για παράδειγμα, 1/2 Φλιτζάνι νερό, χάπια, βότανα, τρεις φορές την ημέρα, ή δύο δισκία τρεις φορές την ημέρα.

Εκτός από την φαρμακευτική αγωγή κυστίτιδα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης μπορεί να θεραπεύσει χρησιμοποιώντας βότανα ιατρικής και φυσιοθεραπείας. Ας ρίξουμε μια λεπτομερή ματιά σε κάθε μια από τις μεθόδους θεραπείας.

 • Βοτανική ιατρική

Είναι μια θεραπεία με βότανα. Για τους σκοπούς αυτούς, που χρησιμοποιείται για αφεψήματα και αφεψήματα από: αλογοουρά, ακατέργαστα δημητριακά βρώμης, τα σπαράγγια, το μάραθο, αυξήθηκαν τα ισχία και άλλα φαρμακευτικά φυτά. Ιδιαίτερα αποτελεσματική πρέπει τσάι από βότανα, τα οποία αποτελούνται από ένα σύνολο των φαρμακευτικών βοτάνων. Υπάρχουν μορφή δισκίων των φαρμακευτικών φυτών.

 • Φυσική θεραπεία

Η χρήση αυτής της μεθόδου στην εγκυμοσύνη είναι περιορισμένη. Αλλά, για τη θεραπεία της κυστίτιδας χρησιμοποιώντας ηλεκτροφόρηση και θερμότητας πακέτα στην περιοχή της κύστης. Να κάνουν τις δικές τους χάπια κυστίτιδα κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης αντενδείκνυται. Ως αυτοθεραπεία μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ανωμαλίες στο έμβρυο, ακόμη και να προκαλέσει αποβολή ή πρόωρο τοκετό.

Αντενδείξεις

Αντενδείξεις για τη χρήση δισκίων από μια κυστίτιδα που συνδέεται με την αποδοτικότητα και την επίδραση των δραστικών συστατικών του φαρμάκου. Οποιοδήποτε φάρμακο αντενδείκνυται για να πάρει με την ατομική ευαισθησία για τις δραστικές ουσίες. Αντιβιοτικά φάρμακα μπορεί να μη λάβει η παρουσία των χρόνιων παθήσεων, μειωμένη νεφρική λειτουργία και το ήπαρ, με βλάβες του Κεντρικού νευρικού συστήματος. Μια σειρά από φάρμακα που απαγορεύεται να λάβει κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, καθώς επηρεάζει αρνητικά τη διαδικασία της ανάπτυξης του εμβρύου. Κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, μπορείτε να πάρετε μόνο τα χάπια με φυτική βάση, και μόνο στην περίπτωση κατά την οποία η αποτελεσματικότητα της θεραπείας για τη μητέρα, πιο σημαντικό από ό, τι ο πιθανός κίνδυνος για το έμβρυο. Χάπια με εκχυλίσματα φαρμακευτικών φυτών από την κυστίτιδα, δεν ενδείκνυται για ασθενείς με προδιάθεση για αλλεργικές αντιδράσεις. Σχεδόν όλα τα φάρμακα από φλεγμονή της ουροδόχου κύστης έχουν ηλικία ισχύουν περιορισμοί. Τα δισκία δεν χορηγείται σε βρέφη και ηλικιωμένους ασθενείς.

Παρενέργειες

Παρενέργειες από τα χάπια της κυστίτιδας προκύψει παρουσία αντενδείξεις για τη χρήση του φαρμάκου, η συμμόρφωση με δοσολογίας και της περίσσειας της πορείας της θεραπείας. Παρενέργειες από το γαστρεντερικό σύστημα, το καρδιαγγειακό σύστημα, το Κεντρικό νευρικό σύστημα. Ανεπιθύμητες ενέργειες κατά τη χρήση του πολλά δισκία από φλεγμονή της ουροδόχου κύστης, εκδηλώνεται ως κόρον, έμετος, διάρροια, πονοκεφάλους, νευρίτιδα, αυξημένο ουρικό οξύ στο αίμα. Ορισμένα φάρμακα που προκαλούν αλλεργικές αντιδράσεις όπως δερματικό εξάνθημα, κνίδωση, αυξημένη δακρύρροια και χρώση των ούρων στο κίτρινο χρώμα. Θεραπεία των ανεπιθύμητων αντιδράσεων είναι συμπτωματική.

Χάπια κυστίτιδας στις γυναίκες

Χάπια κυστίτιδα σε γυναίκες που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία λοιμώξεων του ουροποιητικού συστήματος και άλλες βλάβες του ουροποιογεννητικού συστήματος. Στις γυναίκες, κυστίτιδα οφείλεται σε υποθερμία, λοιμώξεις και ιούς. Πριν ξεκινήσετε να παίρνετε τα χάπια, θα πρέπει να συμβουλευτείτε ένα γιατρό. Η πλέον να αγνοούν τα συμπτώματα και να αρνηθεί να επισκεφτείτε έναν γιατρό, η μεγαλύτερη και πιο σοβαρή, η θεραπεία θα είναι. Μην ξεχνάτε ότι η λήψη οποιαδήποτε φάρμακα χωρίς συνταγή γιατρού, μπορεί να προκαλέσει επιδείνωση της νόσου και άλλες προβλήματα από το σώμα. Η εξήγηση είναι πολύ απλή. Η εμφάνιση κυστίτιδα προκαλεί μια κάποια λοίμωξη, να την ορίσουμε, θα πρέπει να περάσει τις δοκιμές. Κάθε ένα από τα φάρμακα για τη θεραπεία της κυστίτιδας, αγωνίζεται με ένα συγκεκριμένο τύπο της λοίμωξης. Λάθος χάπια μπορεί να προκαλέσει dysbiosis και ηπατική νόσο. Όσο για τα φάρμακα, για παράδειγμα τα αντιβιοτικά είναι αποτελεσματικά στη θεραπεία της οξείες και χρόνιες μορφές της φλεγμονής της ουροδόχου κύστης. Στα πρώτα στάδια της νόσου, οι γιατροί συνταγογραφήσει χάπια φυτικής και φάρμακα με ελάχιστες παρενέργειες και αντενδείξεις.

Χάπια κυστίτιδα σε άνδρες

Χάπια κυστίτιδα για τους άνδρες matsunoi θεραπεία που μπορεί να απαλλαγούμε από zabolevaniy του ουροποιογεννητικού συστήματος. Κυστίτιδα σε άνδρες, εμφανίζεται ως συνέπεια της φλεγμονής του ουροποιητικού συστήματος. Η κυστίτιδα μπορεί να εμφανιστεί στο φόντο της ουρηθρίτιδα, ΚΥΠ και prostatita των συχνών preobladanie. Κύρια εκδηλωθούν τα συμπτώματα, όπως η συχνή ούρηση, πόνο, αίμα και βλέννα στα ούρα. Για τη θεραπεία της scitica άντρες χρήση αντιβακτηριακών preparty. Θεραπευτικό αποτέλεσμα παρατηρείται εντός 3-4 ημερών από τη λήψη των χαπιών. Συχνά χρησιμοποιούν nitrofurantoin ταμεία. Αν vospalenie της κύστης και συνοδεύεται από δυσουρία, στη συνέχεια να συνταγογραφήσει παυσίπονα και αντισπασμωδικά τέτοιο. Protivovospalitelnoe παρατεταμένη θεραπεία πρέπει να είναι λιγότερο από τρεις εβδομάδες. Μια τέτοια θεραπεία για την πρόληψη υποτροπών στο μέλλον. Μετά από μια πορεία της λήψης των δισκίων, στον ασθενή χορηγείται λουτρά με βότανα αφεψήματα (lekarstvennoe χαμομήλι, καρπούς αγριοτριανταφυλλιάς, αλογοουρά) για 20 ημέρες. Obratil προσοχή, το παραπάνω σχέδιο θεραπείας του κυστίτιδα σε άνδρες που δεν είναι κατάλληλη για όλους τους ασθενείς. Ως εκ τούτου, πριν από τη λήψη των δισκίων, συμβουλευτείτε το γιατρό σας και να πάρετε ελεγχθεί για να διαπιστωθεί το βακτήριο που προκάλεσε την ασθένεια.

Χάπια κυστίτιδα σε ένα παιδί

Τα συμπτώματα της κυστίτιδας σε ένα παιδί είναι παρόμοια με τα συμπτώματα των ασθενειών σε ενήλικες. Πρώτα απ ' όλα, είναι η συχνή ανάγκη για ούρηση, πόνο στην κάτω κοιλιακή χώρα, τα ούρα είναι συννεφιασμένος με ακαθαρσίες. Παρά την πλούσια ποικιλία των προϊόντων και των αντιβιοτικών κατά της κυστίτιδας, πολλά από αυτά είναι επικίνδυνα για τα παιδιά παρενέργειες. Εκτός αυτού, τα βακτήρια αποκτούν ανθεκτικά στελέχη, δεν είναι όλα τα αντιβιοτικά μπορεί να καταστρέψει. Ως εκ τούτου, για τη θεραπεία της κυστίτιδας σε παιδιά που χρησιμοποιούν φάρμακα από την ομάδα των φθοριοκινολονών. Τα χάπια δεν προκαλούν παρενέργειες και έχει ελάχιστες αντενδείξεις. Χάπια κυστίτιδα σε ένα παιδί επιλέγει ένα γιατρό ανάλογα με τα αποτελέσματα των δοκιμών, την ηλικία και άλλα χαρακτηριστικά του οργανισμού. Ας δούμε κάποιες από τις ομάδες των φαρμάκων για τη θεραπεία της φλεγμονής της ουροδόχου κύστης στα παιδιά.

 • Χάπια φυτικά. Η δομή του περιλαμβάνει περισσότερα από 15 φαρμακευτικά βότανα και Shilajit. Αντιφλεγμονώδη, διουρητική και αντιμικροβιακή δράση.
 • Αντιβιοτικό ενιαία υποδοχή. Αποτελεσματικά ανακουφίζει από τα συμπτώματα της νόσου και να καταστρέφει τις επιβλαβείς μικροοργανισμούς.

Εκτός από τα δισκία, κατά τη διάρκεια της θεραπείας, χρησιμοποιώντας διάφορα φυτικά βάμματα και τσάγια. Για παράδειγμα, η έγχυση της σημύδας φύλλα ή τα πέταλα κενταύριου του κυανού. Το φάρμακο είναι ένα μαλακό καφέ επικόλληση περιέχουν στη σύνθεσή του από αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα φαρμακευτικών φυτών. Έχει έντονη αντιφλεγμονώδη και διουρητική επίδραση, η οποία είναι πολύ καλή.