Κυστίτιδα σε άνδρες

Τα κύρια σημεία και τα συμπτώματα της κυστίτιδας σε άνδρες – πιο συχνή ούρηση. Κυστίτιδα μεταχείρισης ανδρών διεξάγεται σύμφωνα με τις Γενικές συστάσεις που εφαρμόζουν τα φάρμακα-αντιβιοτικά και άλλα φάρμακα.

Τα συμπτώματα από την κύστη στους άνδρες

κυστίτιδα

Τα συμπτώματα από την κύστη στους άνδρες εμφανίζονται πολύ σπάνια. Το ερώτημα είναι αν κυστίτιδα σε άνδρες πολλοί ασθενείς ανταποκρίνονται αρνητικά, επειδή βρισκόμαστε ακόμα αντιμέτωποι με την κύστη. Συχνά οι ασθενείς συγχέουν κυστίτιδα με τα συμπτώματα των σεξουαλικώς μεταδιδόμενων νοσημάτων και βιασύνη για το κατάλληλο ειδικό. Παρ ' όλα αυτά, κυστίτιδα επηρεάζει τόσο τις γυναίκες όσο και τους άνδρες, αν και τα συμπτώματα δεν εμφανίζονται τόσο συχνά.

Εμφανίζεται κυστίτιδα σε άνδρες, τα κλασικά συμπτώματα πολύ συχνή ανάγκη για ούρηση που δεν μπορεί να ελεγχθεί και ασθενείς βιασύνη για την τουαλέτα. Η διαδικασία δεν τελειώνει πάντα με επιτυχία – ένας άνθρωπος δεν μπορεί να ουρήσει, αν η επιθυμία παραμένει.

Όλο αυτό το διάστημα η κατάσταση των ασθενών συνοδεύεται από δυσάρεστες αισθήσεις, αλλά αν οι αιτίες κυστίτιδα σε άνδρες σχετίζονται με τους λίθους, ο πόνος μπορεί να είναι εξαιρετικά ισχυρή. Επίσης, μείωση του όγκου της παραγωγής ούρων κατά τη διάρκεια της κυστίτιδας, και το βράδυ ένα ακράτεια. Τα ούρα περιέχουν μια πυώδης πρόσμιξη, αύξηση του αριθμού των λευκών αιμοσφαιρίων οπτικά ή μικροσκοπικά παρατηρούνται αιματουρία.

Εκτός από αυτά τα συμπτώματα μπορεί να υπάρχουν επιπλέον συμπτώματα, που εκδηλώνεται σε όλους με διαφορετικούς τρόπους:

 • αδυναμία και ζάλη;
 • ο ασθενής γίνεται λιγότερο ενεργό?
 • πέφτει ικανότητας *
 • υπάρχουν σημάδια πυρετό – ρίγη και πυρετό.

Τα συμπτώματα αυτά, μερικοί ασθενείς μπορεί να μην εκδηλωθεί, εάν η φλεγμονή δεν είναι τόσο μεγάλη. Αλλά στις περισσότερες περιπτώσεις, τα συμπτώματα από την κύστη στους άνδρες συνοδεύονται από μια αίσθηση καψίματος και έντονους πόνους. Οι ασθενείς παραπονούνται για πόνο στο πέος, ειδικά σε ύπτια θέση, όταν υπάρχει ακόμα ενοχλήσεις στο όσχεο και την ηβική περιοχή.

Μερικές φορές κυστίτιδα σε άνδρες της οξείας και χρόνιας φύσης.

Οξεία κυστίτιδα σε άνδρες προκαλεί ξαφνικό πόνο και τις κράμπες κατά τη διάρκεια της ούρησης. Πόνος στην κάτω κοιλιακή χώρα και στην πορεία της ουρήθρας. Μετά από προσπάθειες της ούρησης σε ασθενείς που διατίθενται ακόμα και μια μικρή ποσότητα ούρων, τα οποία είναι στοιχεία του ερεθισμού του σφιγκτήρα. Τα ούρα σε οξεία κυστίτιδα είναι μια δυσάρεστη μυρωδιά, το χρώμα του ποικίλλει από θαμπό κίτρινο βρώμικο πράσινο, ανάλογα με τον αριθμό των πύον. Μπορεί να παρουσιάζουν ραβδώσεις του αίματος. Τα συμπτώματα της οξεία κυστίτιδα σε άνδρες μπορεί να εξαφανιστούν ή να αποδυναμώσουν σημαντικά, αν η πάθηση έχει γίνει χρόνια.

Τα συμπτώματα της χρόνιας κυστίτιδας στους άνδρες εκδηλώνεται όχι τόσο φανερά. Αυτός είναι ο λόγος για αυτή τη μορφή της νόσου αποτελεί για τους ασθενείς σε μεγάλο κίνδυνο. Στη χρόνια κυστίτιδα έντονο πόνο και κράμπες είναι απούσα. Αίσθηση σε περίπτωση κυστίτιδα σε άνδρες που δεν μπορεί να εντοπίσει την ασθένεια, αλλά είναι πόνος δυσφορία στην κοιλιακή χώρα και στα ούρα μπορεί από καιρό σε καιρό να δω αίμα.

Αιμορραγική κυστίτιδα σε άνδρες στοιχεία για την καταστροφή των τοιχωμάτων της κύστης και την παραβίαση της ακεραιότητας των αιμοφόρων αγγείων. Θερμοκρασία κυστίτιδα χρόνιας τύπος μπορεί να είναι φυσιολογική ή ελαφρώς αυξημένη. Χρόνια κυστίτιδα σε άνδρες απειλείται από την ανάπτυξη ταυτόχρονη ασθένειες του ουροποιητικού περιοχή.

Θεραπεία της κυστίτιδας σε άνδρες

Στη θεραπεία της κυστίτιδας άνδρες πρέπει να ακολουθούν αυστηρά τις συστάσεις του γιατρού. Αυτό θα βοηθήσει σημαντικά να μειώσει το χρόνο αποκατάστασης του ασθενούς. Όταν επικοινωνείτε με την κλινική, ο γιατρός εστιάζει στα ακόλουθα σημεία:

 • η ανάγκη για τήρηση κυστίτιδα;
 • διατροφή;
 • λήψη αντιφλεγμονωδών φαρμάκων και αντιβιοτικών *
 • ένα λογικό συνδυασμό των μεθόδων λαϊκή θεραπεία;
 • εάν είναι απαραίτητο – η άσκηση της φυσικοθεραπευτικής εκδηλώσεις.

Πριν την έναρξη της θεραπείας της νόσου, πρέπει να παρέχετε ένα δείγμα ούρων για βακτηριακή ανάλυση και τον εντοπισμό του παθογόνου παράγοντα που προκάλεσε τη φλεγμονή της κύστης. Μετά από τα αποτελέσματα είναι πολύ πιο εύκολο να πάρει τα αντιβιοτικά για την κυστίτιδα σε άνδρες, επειδή το φάρμακο πρέπει να δώσει το μέγιστο αποτέλεσμα στη θεραπεία.

Επίσης σημαντική είναι η διατροφή στην κυστίτιδα σε άνδρες – έτσι ώστε να μην προκαλέσει ερεθισμό της κύστης, οι ασθενείς που απαγορεύονται από πολλά προϊόντα, έτσι ώστε η σωστή διατροφή πρέπει να τηρούν αυστηρά.

Όσο για τον τρόπο της θεραπείας της νόσου, κυστίτιδα θεραπεία για τους άνδρες στο σπίτι είναι πολύ πιθανό – το σπίτι πρέπει να μείνει στο κρεβάτι. Θεραπεία της κυστίτιδας σε άνδρες σε ιατρικό ίδρυμα μπορεί να χρειαστεί στο:

 • σοβαρή δηλητηρίαση;
 • η απειλή της διάτρησης της ουροδόχου κύστης;
 • η εμφάνιση των επιπλοκών.

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, προϋπόθεση είναι η σεξουαλική αποχή, καθώς υπάρχει κίνδυνος να μολύνουν ένα σεξουαλικό σύντροφο και να επιδεινώσει την κατάσταση της υγείας τους

Για να αφαιρέσετε τα σημάδια της δηλητηρίασης και να οργανώσει την εκκένωση των παθογόνων μικροοργανισμών πρέπει να καταναλώνουν περισσότερα υγρά. Ποτό κυστίτιδα τουλάχιστον δύο λίτρα νερό, και αν δεν το οίδημα είναι να αυξήσει την καθημερινή πρόσληψη υγρών 2.5 λίτρα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε καθαρό νερό, τσάι, φυτικά αφεψήματα και αφεψήματα. Ιδιαίτερα χρήσιμο είναι το μεταλλικό νερό, για παράδειγμα, Essentuki-4.

Τα αποτελέσματα της κυστίτιδας μπορεί να είναι σοβαρή, αν η νόσος δεν θεραπεύεται εντελώς, είναι και η ακράτεια, η ήττα της στο μυϊκό στρώμα της κύστης, και η επιδείνωση της σεξουαλικής λειτουργίας. Μετά από την επεξεργασία σημαντική την πρόληψη των κυστίτιδα σε άνδρες, επειδή η μόλυνση μπορεί να γίνει ξανά ενεργός και η ασθένεια θα επανεμφανιστεί. Κατά την διάρκεια της θεραπείας της νόσου τους άνδρες χορηγείται αναρρωτική άδεια.

Ναρκωτικά θεραπεία κυστίτιδα σε άνδρες

Για τη θεραπεία κυστίτιδα σε άνδρες φαρμακευτική αγωγή είναι απαραίτητη μετά την ανάλυση των ούρων προσδιορισμός του παθογόνου. Θεραπεία της κυστίτιδας στους άνδρες είναι πρώτα απ ' όλα αντιβιοτική θεραπεία, η οποία περιελάμβανε μια θεραπεία για την κυστίτιδα σε άνδρες από την ομάδα πενικιλλίνες, φθοριοκινολόνες, σουλφοναμίδες, νιτροφουράνια.

Γρήγορη επεξεργασία δισκία κυστίτιδα είναι δυνατό με την εφαρμογή του fosfomycin, η οποία περιλαμβάνεται σε διάφορα φάρμακα. Αυτό το φάρμακο ενάντια κυστίτιδα σε άνδρες που θα σας βοηθήσει να αντιμετωπίσουν για μια-δυο μέρες με τα συμπτώματα της φλεγμονής, αλλά η πιο αποτελεσματική είναι ένα φάρμακο που χρησιμοποιείται σε οξεία κυστίτιδα, και η αρχή της θεραπείας, κατά τις πρώτες ημέρες από την έναρξη των συμπτωμάτων.

Φάρμακα για την κυστίτιδα σε άνδρες, διορίζονται μόνο από έναν γιατρό μετά από εσωτερική διαβούλευση. Σε ορισμένες περιπτώσεις, υπάρχει ανάγκη να συνδυάσει τη θεραπεία, ή μια σταδιακή θεραπεία με πολλαπλά φάρμακα. Οι ασθενείς σε κάθε περίπτωση μπορεί να αγοράσει χάπια κυστίτιδα για τους άνδρες με τη συμβουλή των φίλων ή των γνωστών – μπορούν να βλάψουν.

Θεραπεία με φάρμακα από κυστίτιδα σε άνδρες μπορεί να συνδυαστεί με τις μεθόδους της λαϊκής ιατρικής. Ωστόσο, θα πρέπει πάντα να θυμάστε ότι η θεραπεία της κυστίτιδας λαϊκές θεραπείες δεν μπορεί να αντικαταστήσει το γιατρό. Αυτό είναι μόνο συμπληρωματικές μέθοδοι που χρησιμοποιούνται μαζί με τα δισκία, αλλά όχι αντί γι ' αυτούς. Το καλύτερο βότανο για την κυστίτιδα, UVA URSI, centaury, cranberry, αλογοουρά, λεβιστικό, δεντρολίβανο. Πολλοί από αυτούς είναι σε tablet μέσα.