Τα ναρκωτικά έχουν ανατεθεί από την κυστίτιδα

Κυστίτιδα — μια ασθένεια που επηρεάζει το βλεννογόνο της κύστης. Η νόσος προκαλείται από βακτήρια ή μύκητες. Εκδηλώσεις της κυστίτιδας περιλαμβάνουν πόνο κατά την ούρηση, συχνή ανάγκη για τουαλέτα, και η παρουσία στα ούρα της βλέννα ή αίμα. Συνήθως η θεραπεία της κυστίτιδας αποτελείται από ένα συγκρότημα από διάφορα φάρμακα. Θεραπεία της κυστίτιδας ορίσει ο γιατρός.

θεραπεία της κυστίτιδας

Αντιβιοτικά για την κυστίτιδα

Όπως στις περισσότερες περιπτώσεις, κυστίτιδα προκαλείται από βακτήρια, για να μειωθεί ο κίνδυνος των επιπλοκών, οι ασθενείς που έχουν συνταγογραφηθεί αντιβιοτικά. Δυστυχώς, για να προσδιορίσει ο αιτιολογικός παράγοντας δεν είναι πάντα δυνατό. Σε αυτή την περίπτωση, η προτίμηση για τα φάρμακα ευρέος φάσματος.

Η επιλογή των φαρμάκων πραγματοποιείται με βάση την κλινική εικόνα, καθώς και να καθορίσει τη δόση και τη διάρκεια της θεραπείας. Για την αποτελεσματική θεραπεία συνιστάται να πάρω ένα δείγμα για να καθορίσει το συγκεκριμένο παθογόνο. Ανάλογα με τα φάρμακα αντιβιοτικό που χρησιμοποιείται με τη μορφή ένεση, από το στόμα ή κολπικά στην οξεία φάση ή σε χρόνια μορφή της κυστίτιδας.

Βοτανικό

Το κύριο πλεονέκτημα του βοτανικές θεραπείες — για την ασφάλεια και την προσβασιμότητα. Μπορείτε να αγοράσετε μια αποτελεσματική λύση στην χαμηλότερη τιμή. Αυτή είναι μια καλή επιλογή για να Συμπληρώσει τη βασική θεραπεία.

Αντισπασμωδικά

Αντισπασμωδικά είναι αναπόσπαστο μέρος της θεραπείας. Αυτά τα φάρμακα κυστίτιδα μπορεί να απαλλαγούμε από επώδυνες αισθήσεις κατά τη διάρκεια της ούρησης ότι μειώνει τη συχνότητα των ψευδώς επείγοντος. Προτιμώνται φάρμακα με βάση drotaverine.

Εργαλεία για την ανακούφιση από λείο μυϊκό σπασμό της κύστης, εξαλείφοντας την πηγή του πόνου. Δεν διαταράσσουν τη δραστηριότητα του νευρικού συστήματος του ανθρώπου και έχουν ελάχιστες παρενέργειες. Η δοσολογία των φαρμάκων σε αυτή την ομάδα που καθορίζεται από τον θεράποντα ιατρό.

Μη στεροειδή αντι-φλεγμονώδη φάρμακα

Στη θεραπεία της κυστίτιδας ασθενείς μπορεί να χορηγηθεί ένα μη-στεροειδή αντι-φλεγμονώδη φάρμακα από την κύστη. Τα φάρμακα μπορούν να ανακουφίσουν τον πόνο και να διευκολύνει την κατάσταση του ασθενούς στην περίπτωση της αύξησης της θερμοκρασίας.

Ένα μεγάλο μέρος των αντι-φλεγμονώδη φάρμακα που έχουν υψηλή αποτελεσματικότητα και ελάχιστες παρενέργειες.

Τα προβιοτικά

Ο διορισμός των προβιοτικών είναι απαραίτητο στην περίπτωση που η θεραπεία περιλαμβάνονται αντιβιοτικά. Κεφάλαια σε αυτή την ομάδα επιτρέψει σε σας για να αποκαταστήσει τη φυσική εντερική χλωρίδα και συνολικά το ανοσοποιητικό σύστημα. Επιπλέον, η αποδοχή τους είναι πολλές φορές μειώνει τον κίνδυνο υποτροπής μετά την ανάκτηση.

Αντιμυκητιασικούς παράγοντες

Σε ορισμένες περιπτώσεις, η αιτία της κυστίτιδας είναι η αναπαραγωγή των μυκήτων Candida. Αν η φύση των μυκήτων ουροποιητικού συστήματος, επιβεβαιώθηκε κατά τη διάρκεια της εξέτασης, ο ασθενής έχει συνταγογραφηθεί μια πορεία αντιμυκητιακά.

Ταμεία από μη λοιμώδη κυστίτιδα

Για τη θεραπεία του μη-μολυσματικές μορφές κυστίτιδας τα εξής ομάδων φαρμάκων:

 • αναλγητικά — γρήγορα να εξαλείψει τον πόνο και δυσφορία κατά την ούρηση κατά τη διάρκεια της έξαρσης. Χαλαρώνουν οι μύες της κύστης.
 • διουρητικά — όταν απλή κυστίτιδα και τη μόλυνση της ουρήθρας είναι μια προτίμηση για τα φάρμακα φυτικής προέλευσης με βάση το χαμομήλι, cranberry, ή κουμαριά;
 • φάρμακα TCA (τρικυκλικά αντικαταθλιπτικά), το έργο της ομάδας αυτής των ταμείων είναι να μειωθεί η συχνότητα των ψευδώς προτρέπει να ουρήσει. Κεφάλαια εφαρμόζονται μόνο μία φορά κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Εκτός από την ιατρική θεραπεία για μη-λοιμώδεις κυστίτιδα μπορεί να εκτελέσει τις ασκήσεις Kegel. Μερικές φορές οι ασθενείς απαιτούν χειρουργική επέμβαση.

Παθογενετικοί φάρμακα

Σε αντίθεση με τη συμπτωματική φάρμακα παθογενετικοί σημαίνει δρουν άμεσα στο μηχανισμό της νόσου. Στην περίπτωση της κυστίτιδας ως παθογενετικοί ναρκωτικών που διορίζονται τα ακόλουθα εργαλεία:

 • Uro αντισηπτικά — φάρμακα σε αυτή την ομάδα την απολύμανση της κύστης;
 • ανοσορυθμιστές ως ασφαλείς εναλλακτικές λύσεις για να χρησιμοποιήσετε τη βιταμίνη συγκροτήματα, την άρση της ασυλίας από την αποζημίωση του λείπουν τα μικροθρεπτικά συστατικά;
 • διουρητικά — αυξάνουν τον όγκο των ούρων και να επιταχύνει τη διαδικασία της αναπαραγωγής. Ενώ τα ούρα "πλυντήρια" παθογόνα, την επιτάχυνση της αποκατάστασης.
 • μη-στεροειδή αντι-φλεγμονώδη φάρμακα για την ανακούφιση από τον πόνο και το πρήξιμο.

Η δοσολογία των φαρμάκων και της θεραπείας καθορίζεται από τον ειδικό ιατρό με βάση την κλινική εικόνα και τα επιμέρους χαρακτηριστικά των ασθενών!

Κεριά

Η χρήση των κεριών στην περίπτωση της κυστίτιδας είναι με βάση την αποτελεσματικότητα και την ευκολία χρήσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ομοιοπαθητική και τα φυσικά κεριά, όπως το ιπποφαές.

Διορθωτικά μέτρα για την εγκυμοσύνη

Θεραπεία της κυστίτιδας σε έγκυες γυναίκες πρέπει να είναι υπό την επίβλεψη ενός γιατρού και γυναικολόγο. Τα κύρια στάδια της θεραπείας της νόσου περιλαμβάνουν:

 • αντιμικροβιακή θεραπεία.
 • η αντιμυκητιασική θεραπεία.
 • αντι-ιική θεραπεία. Να ενισχύσουν το ανοσοποιητικό τους σύστημα και καταστέλλουν τη δραστηριότητα των παθογόνων μικροοργανισμών διορίζονται κεριά.

Είναι σημαντικό να συνειδητοποιήσουμε ότι μερικά από αυτά τα φάρμακα μπορεί να αντενδείκνυται κατά το πρώτο τρίμηνο, αλλά επιτρέπεται το επόμενο. Σε αυτή την περίπτωση, ο γιατρός θα πρέπει να επιλέξουν για τις γυναίκες εναλλακτικές λύσεις.

Φαρμακευτική αγωγή τα παιδιά κυστίτιδα

Ο διορισμός του φαρμάκου σε παιδιά θα πρέπει να πραγματοποιείται από έναν ειδικό. Αυτοθεραπεία σε αυτή την περίπτωση είναι εντελώς απαράδεκτο!

Ως ενήλικες, το πρώτο στάδιο της θεραπείας για κυστίτιδα είναι αντιβιοτικών ευρέος φάσματος. Μπορεί να είναι οι σκόνες, τα δισκία ή εναιώρημα. Τα πιο κοινά φάρμακα περιλαμβάνουν:

 1. Κεφαλοσπορίνες.
 2. Παράγωγα αμπικιλλίνη.
 3. Το fosfomycin.
 4. Νιτροφουρανίων.

Εκτός από τα αντιβιοτικά για την απελευθέρωση της ουροδόχου κύστης από τη μόλυνση συνταγογραφήσει φάρμακα που καταστέλλουν τη δράση των μολυσματικών παραγόντων στην ουροδόχο κύστη, τα νεφρά, τους ουρητήρες, την νεφρική πύελο. Στην περίπτωση των παιδιών, προτεραιότητα θα δοθεί σε φυσικά περιουσιακά στοιχεία, όπως το φυτό cranberries ή κέδρου.

Την πρόληψη και την ανάκτηση από την ασθένεια

Όπως κάθε άλλη ασθένεια, κυστίτιδα πολύ ευκολότερο να αποτραπεί από το να τη θεραπεία στο μέλλον. Προληπτικά μέτρα περιλαμβάνουν:

 • η τήρηση των κανόνων προσωπικής υγιεινής. Οι γυναίκες και τα κορίτσια, είναι σημαντικό να πλένετε "εμπρός προς τα πίσω" χρησιμοποιώντας εργαλεία ειδικά σχεδιασμένα για το σκοπό αυτό. Συνηθισμένο σαπούνι καταστρέφει τη φυσική μικροχλωρίδα του ουροποιητικού συστήματος;
 • άρνηση να φορέσει άβολα εσώρουχα. Αρνητικά στην υγεία των γυναικών αντανακλάται φοράει Στρινγκ και πολύ στενό παντελόνι;
 • διατροφή και να πίνουν αρκετά υγρά;
 • να παίρνετε ένα πολυβιταμινούχο σκεύασμα.

Κατά τη φάση της ανάκαμψης μετά από την ασθένεια κάνετε ασκήσεις Kegel που ενισχύουν τοίχωμα της ουροδόχου κύστης. Επιπλέον, εάν η θεραπεία που λαμβάνονται αντιβιοτικά, είναι απαραίτητο να πίνετε πορεία των bifidobacteria και γαλακτοβάκιλλοι.

Λαϊκές θεραπείες

Λαϊκές θεραπείες χρησιμοποιούνται ως Συμπλήρωμα της βασικής θεραπείας. Συχνά χρήση της θεραπείας αφεψήματα από βότανα που έχουν ισχυρή αντιβακτηριακή και αντι-φλεγμονώδη δράση. Αυτές περιλαμβάνουν:

βότανα κυστίτιδα
 1. Το χαμομήλι είναι κοινή και φθηνότερη επιλογή. Έγχυση των βοτάνων που χρησιμοποιούνται για την προετοιμασία του sitz λουτρά. Για να το κάνετε αυτό, 5 κουταλιές της σούπας άνθη χαμομηλιού ρίχνουμε 3 λίτρα βραστό νερό και εγχύεται για 60 λεπτά. Μετά από αυτό έγχυσης φιλτράρεται και χύνεται σε μια λεκάνη. Το μπάνιο είναι 20-30 λεπτά. Είναι καλύτερα να πάρει το λουτρό μετά από τις διαδικασίες υγιεινής.
 2. Σπόρους λιναριού — 3 κουταλιές της σούπας σπόρους ρίχνουμε 500 ml νερό και βρασμένα σε νερό για 15 λεπτά. Στη συνέχεια, το μείγμα έχει αφαιρεθεί και ανακατεμένο με 2 κουταλάκια του γλυκού μέλι. Η προκύπτουσα εργαλείο ποτό κατά τη διάρκεια της ημέρας.
 3. Rose hips — 3 κουταλιές της σούπας φρούτα ρίχνουμε δύο φλιτζάνια βραστό νερό και επιμένουν σε ένα θερμός για το 1-1. 5 ώρες. Μετά από αυτό, το ρόφημα που πίνεται όλη την ημέρα;
 4. Μαύρη λεύκα — για την κατασκευή ταμεία, πάρτε 2 κουταλιές της σούπας από τα νεφρά φυτά και ρίχνουμε 500 ml βραστό νερό. Σημαίνει εγχύεται για 2 ώρες, στη συνέχεια στέλεχος και να λάβει μισό Φλιτζάνι 3 φορές την ημέρα.
 5. Bearberry φύλλα — 2 φλιτζάνια βραστό νερό θα χρειαστείτε 2 κουταλιές της σούπας πρώτων υλών. Εργαλείο εμποτίζουν για περίπου 2 ώρες, στη συνέχεια έγχυση του στελέχους και ποτό ½ Φλιτζάνι 3 φορές την ημέρα. Το φάρμακο ανήκει σε μια φθηνή κατηγορία.

Η καλύτερη προσέγγιση για τη θεραπεία της κυστίτιδας είναι μια σύνθετη θεραπεία με τη χρήση ναρκωτικών από διαφορετικές ομάδες. Επιπλέον, είναι εξαιρετικά σημαντικό να διατηρήσετε την υγεία σας, την κατάσταση του ουροποιογεννητικού συστήματος και το χρόνο για να επισκεφθείτε τους επαγγελματίες.